Glycine betaine treatment: Effects on alleviating chilling injury and related gene expression in 'Youhou' sweet persimmon during cold storage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yiheng He, Yangxia Pan, Xiaoli Wang, Yuyang Wang, Wenlong Xu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 796.67 Street luge racing

Thông tin xuất bản: United States : Journal of food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 56600

Persimmon fruit is highly susceptible to chilling injury (CI) during cold storage. Notably, glycine betaine (GB), a compound that helps regulate cell osmotic balance, can alleviate postharvest CI in various fruits. In this study, the postharvest application of GB increased chilling tolerance, delayed CI, and reduced the CI index in 'Youhou' sweet persimmon fruit during cold storage. Moreover, GB treatment markedly decreased the O
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH