Characterization of the content characteristics of pyrazines and volatile phenols in Chinese Baijiu Daqu by QuEChERS-UPLC-MS/MS approach.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Runjie Cao, Shuang Chen, Jinyuan Sun, Bowen Wang, Gaowei Wang, Kaijun Xie, Yan Xu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 758.3 *Animals

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 568699

Based on QuEChERS dispersed purification and UPLC-MS/MS, a novel robust and sensitive approach for the detection of pyrazines and volatile phenols in Baijiu Daqu was established. Pyrazines and volatile phenols were purified by dispersion with primary secondary amine (PSA)/C
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH