Buttermilk and Whey as Functional Foods to Ameliorate Clindamycin-Induced Changes in Mouse Intestine: Modulation of Intestinal Motility and Toll-like Receptors Expression.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Inés Abad, Andrea Bellés, Berta Buey, Laura Grasa, José Emilio Mesonero, Lourdes Sánchez, Claudia Vergara

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 594.38 *Pulmonata

Thông tin xuất bản: United States : Journal of medicinal food , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 59515

Antibiotic treatment is one of the main causes of intestinal dysbiosis, leading, in turn, to other intestinal alterations given the multiple relationships of the microbiota with gut health. Whey and buttermilk are two by-products from the dairy industry with numerous bioactive components. This study aimed to assess the potential of two formulas, containing a mixture of lactoferrin, milk fat globule membrane (MFGM), and whey or buttermilk, to reverse the negative effects of clindamycin on gut motility, Toll-like receptors (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH