Ảnh hưởng của bổ sung các nguồn protein khác nhau trong thức ăn hỗn hợp của khẩu phần đến tăng khối lượng và hiệu quả kinh tế nuôi bò vỗ béo tại ea kar, đắc lắk

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Tấn Khanh Trương

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 636.2 Ruminants and Camelidae Bovidae Cattle

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp & Phát triển Nông thôn, 2012

Mô tả vật lý: 51-56

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 623000

 The study was designed to evaluate the effect of supplementation of concentrate with different protein sources on live weight gain and economic efficiency of fattening beef cattle (cross -bred Sind and crossbred F1 (LS x Br). The protein sources were from fish meal and legumes' leaf meal. The legumes used were leaf meal of Leucaenc leucocephala. The results of study showed:1) Replacing protein from fish meal by legume leaf meal in the concentrated feed for fattening cattle was not significant effect to body weight gain and feed intake of cattle
  2) Ad libitum high quality grass of Panicum maximum and supplying concentrate feed with 15.5 percent CP for fattening cattle, the body weight gain of Sind was 795.22 - 801.33 gram/day and F1 (LS x Br) was 870.11 to 882.33 : 3) in both diets, the grow rate of F1 (LS x Br) was significant higher than Sind but the benefit was not very different.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH