Ảnh hưởng của các mức protein đến khả năng tiêu hoá các chất dinh dưỡng trong khẩu phẩn nuôi cá rô đồng anabas testudineus block, 1792

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hữu Toàn Ngô, Thị Phương Lan Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 639.3 Culture of cold-blooded vertebrates Of fishes

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp & Phát triển Nông thôn, 2012

Mô tả vật lý: 62-67

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 623004

Latin square disigned digestible experiment was conducted in fish named Anabas testudineus Bloch, 1792 to identify digestibility of dry matter (DM), crude protein (CP) , ether extract (EE), crude fiber (CF) and ash in 5 experimental dietaries that contained 5 different CP levels (20 percent, 24 percent, 28 percent, 32 percent, 36 percent). The results shown that environmental factors were in line with performant and development capacity of this fish. The digestibility of DM, CP, EE, CF in diets contained different CP levels were significant different (P0.05). Higher level of CP (20 - 32 percent CP) in the diet higher digestibility of DM, CP, EE, CF, Ash (y
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH