Phân lập và tuyển chọn các nguồn vi khuẩn đối kháng nấm botrytis cinerea và colletotrichum gloeosporioides gây hại trên rau quả

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Thanh Thủy Lê, Văn Quân Mai, Duy Hiện Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 635.7 Aromatic and sweet herbs

Thông tin xuất bản: Bảo vệ Thực vật, 2012

Mô tả vật lý: 45516

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 625214

Total 51 isolates of bacteria were collected from 10 plant species (Aglai, chesnut, bean, star fruit, longan, custard apple, plum, peach, chinese cabbage and Mexican sunflower). Six isolates VK 50, VK 37, VK 55, VK 34, VK 39, VK 53 of them are capable of inhibiting the growth of Botrytis cinerea on PDA medium. The site of the inhibiting loop gain from 4,6 to 8,1 mm and three isolates VK 39, VK 53, VK 55 are capable of inhibiting the growth of Colletotrichum gloeosporioides on PDA medium. The site of the inhibiting loop gain from 4.6 to 7.1 mm. The VK 53 isolate is the most capable of inhibiting the growth of Botrytis cinerea and VK 55 isolate is the most capable of inhibiting the growth of Colletotrichum gloeosporioides.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH