Môia quan hệ giữa hàm lượng ẩm của tỏi lý sơn và khả năng bảo quản sau thu hoạch

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Lệ Hằng Hoàng, Đức Hạnh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633.2 Forage crops

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn, 2012

Mô tả vật lý: 57-62

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 626548

 The objective of this research was to determine the appropriate moisture content of Ly Son garlic with the aim of prolong post-harvest preservation of type of this specialty crop. The results showed the initial moisture content suitable for preservation purposes for Ly Son garlic were 60-65 percent. And this initial moisture had prolong post harvest preservation that were above 6 months. In addition, when Ly Son garlic were preserved in this moisture
  variation in quality, natural weight loss and deterioration of them were occured slowly (the rate of deterioration were less than ten percents (10 percent) after 8 months).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH