Xác định khả năng chịu đựng sự thuỷ phân của tinh bột củ mài (rhizoma dioscoreae persimilis) in-vitro bởi hệ enzym amylase

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Loan Chi Lê, Thị Thu Thảo Nguyễn, Hữu Dũng Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 615.31 Synthetic drugs

Thông tin xuất bản: Dược học, 2012

Mô tả vật lý: 28-30

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 627693

Nutritious compositions of Dioscorea persimilis tuber harvested from Quang Binh province of Vietnam were investiaged and evaluated the hydrolysis-resistance in-vitro of the obtained starch against the intestinal amylase enzymes. Noted that the starch amount accounted for about 61.8 percent of the absolutely dried tubers, including 72.9 percent of resistant starch (considerably stable against the enzymic hydrolysis by amylase). High resistance of this starch to enzymic hydrolysis suggested theoretical basis for applying the research to processing functional foods for diabetes-treating use.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH