Đánh giá phơi nhiễm thủy ngân do tiêu thụ các hải sản ở nha trang

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thuần Anh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614.7 Forensic medicine; incidence of injuries, wounds, disease; public preventive medicine

Thông tin xuất bản: Tạp chí Khoa học và Phát triển, 2012

Mô tả vật lý: 290-294

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 628090

The present study was the first study in Vietnam on assessment of exposure to mercury in seafoods for the population in Nha Trang. The shellfish consumption data were combined with mercury contamination data in seafoods by probabilistic analyses performed with isk International for Excel to estimate the mercury intake for six sub-population groups: men and women at 18-29, 30-54, and 55 and over years of age. The dietary intakes of mercury by the Nha Trang population groups were compared with the Provisional Tolerable Weekly Intakes (PTWI) of mercury (5ug/kg b.w/day). It was found that there was no risk concerning the levels of exposure of Nha Trang consumers to mercury due to the seafoods consumption.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH