Tối ưu hóa quá trình trích ly chè đen op thành phẩm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Chung Đỗ, Quang Tân Tạ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633 Field and plantation crops

Thông tin xuất bản: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (các Trường Đại học Kỹ thuật), 2012

Mô tả vật lý: 133-137

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 628153

To optimize extraction for black tea of OP, this research focus on three factors are temperature, the rate of raw material/water and time on the extraction process, as well as the influence of these factors at the same time are researched also. Planning experiments of extraction showed that 13 selected experiments can describe most of influence of three factors. Results of the optimization process showed that the extraction temperature from 93-100oC, the rate of material/ water (g/ml) from 7.3/45 - 8.5/45 and time from 8-10 minutes is the best, when the content of dissolvent substances is 5.2 Bx.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH