Đánh giá thực trạng kiến thức, thái độ, thực hành về vsattp của người chế biến kinh doanh thực phẩm tại quảng bình năm 2009

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Anh Đào Hà, Công Khẩn Nguyễn, Thị Hải Hòa Nguyễn, Thị Thanh Hương Nguyễn, Thị Thủy Phan, Khánh Toàn Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 363.192 Foods

Thông tin xuất bản: Tạp chí Dinh dưỡng và Thực phẩm, 2012

Mô tả vật lý: 26-32

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 628206

 To assess knowledge, attitude and practices on food safety and the utilization offood additives in Quang Binh, a cross-sectional descriptive study was conducted among all 164 owners of food producing shops (noodles, bread, rolls, spring) in three districts and provincial town in 2009 using a structured questionnaire. The results showed that average means of scores for knowledge, attitude and practice were 19.2/37
  18.0/32 and 32.5/54, respectively. Proportions of people who met the minimum required scores for knowledge, attitude and practices were respectively 51.8 percent
  46.9 percent and 56.1 percent. The corresponding number for know ledge, attitude and practices of using borax and food coloring was approximately 50 percent. It is necessary to develop communication interventions for increasing knowledge. improving attitude and practices regarding food safety in general and utilization of additives in food processing.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH