Thực trạng an toàn vệ sinh thực phẩm tại bếp ăn tập thể của các trường mầm non - thành phố sơn la năm 2009

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thu Mai Hồ, Thị Thúy Hòa Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 363.192 Foods

Thông tin xuất bản: Tạp chí Y học Dự phòng, 2012

Mô tả vật lý: 45580

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 628262

A cross-sectional survey was conducted in 2009 with the aim of assessing the actual situation of food safety in the collective kitchens of nine kindergartens in Son La city. The results showed that the kindergatens has focused much on food safety for collective kitchens. Food containers ensured hygiene standards. However, only 44.4 percent kitchens were designed one direction and 4/9 kindergatens had separately raw and already cooked foods processing tables.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH