Ảnh hưởng các mức độ bổ sung bã rượu, bắp khô trong khẩu phần lên sinh trưởng, tiêu tốn thức ăn và hiệu quả kinh tế của heo thịt

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Đăng Thắng Huỳnh, Hữu Mãnh Lưu, Nhựt Xuân Dung Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 959.6 *Cambodia

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn, 2012

Mô tả vật lý: 22-29

Bộ sưu tập: Báo, Tạp chí

ID: 628826

 An on-fann study was conducted to detennine the potential of dietary DDGS (dried distillers grains with solubles) on perfonnance, carcass characteristics, meat quality and economic returns of growing and finishing pigs. In a weaned to 35 kg study, pigs were fed diets containing 0, 4, 6 and 8 percent DDGS
  0, 8, 10 and 12 percent DDGS in a 35-60 kg growth study and 0, 15, 17 and 20 percent DDGS in a 60 kg to slaughter study. There was no affect of DDGS on live weight gain, feed conversion ratio, carcass weight and percentage yield, back fat thickness, color and pH of lean meat. Efficiency of economic returns was improved when including DDGS at level of 8 (after weaning), 10 (growing) and 20 percent (finishing) in the pig diet.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH