Ảnh hưởng của sử dụng phân hữu cơ sinh học đến năng suất chất lượng chè tại phú thọ

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Thanh Đoàn Hà, Văn Toàn Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633.72 *Tea

Thông tin xuất bản: Nông nghiệp & phát triển nông thôn, 2013

Mô tả vật lý: 46-50

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 628937

Tea is a perennial industrial plant with long harvesting cycle (from 30 to 40 years). It brings high and stable economic efficiency on sloping upland of the Northern mountainous regions of Vietnam. To increase its competition amongst various world's tea productions, it is necessary to create a brand for tea products. Safe tea production, organic tea is a right direction at present. Therefore, the reduction of chemical fertilizer and increasing of organic fertilizer for tea plantations is indispensable. Addition of biological organic fertilizers replace part of chemical fertilizers, the yield increased from 2.7 - 16.6 percent. Quality of finished tea in the addition of biological organic fertilizer formula also biological differences compared to control no biological organic fertilizers.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH