Đánh giá tác động của khẩu phần protein khác nhau đến mức độ bài xuất calci qua nước tiểu của nữ sinh viên

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Nhung Bùi, Đức Thuận Lê, Đỗ Huy Nguyễn, Anh Linh Vũ, Minh Thục Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 613.2 Dietetics

Thông tin xuất bản: Tai Mũi Họng Việt Nam, 2013

Mô tả vật lý: 26-31

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 631514

The research aimed to identify the effect of different protein intake on urine calci concentration of female students. A cross-sectional study (with intentional chosen of study site and subjects) was conducted with involvement of 34 female students who live in dormitory of Hai Duong Medical Technical University from November, 2011 to January, 2012. The results show that: Vegetable protein intake effect to reduce of urine calci concentration comparing to normal intake. Percentage of reduction of urine calci concentration after 18-20 days on vegetable protein intake of A were 61.9 percent. Animal protein intake effect to reduce of urine calci concentration comparing to normal intake. Percentage of reduction of urine calci concentration after 18-20 days on animal protein intake of B group were 27.7 percent.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH