Điều kiện cơ sở và thực trạng ô nhiễm hóa chất bảo vệ thực vật, vi khuẩn trong thực phẩm tại các cơ sở kinh doanh thức ăn đường phố tại thị xã lai châu

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ngọc Hương Dương, Xuân Thực Nguyễn, Thị Nhung Ninh

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 363.7 Environmental problems

Thông tin xuất bản: Tạp chí Y học Thực hành, 2012

Mô tả vật lý: 43-45

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 632047

 By applying the descriptive cross-sectional study on chemical contamination, bacteria, and the basic condition of the business establishment of street food in Lai Chau distric. Result: The percentage of E.coli contamination on food: the genaral infection was 38 percent. On fish and fish product was 40 percent. On meat and pork meat was 34.3 percent. On vegetable was 40 percent. The highest level contamination E coli: 28/165 on the fish, on vegetable was 21 E coli. The rate of chemical contamination of pesticide: the genaral vegetable infection was 16.6 percent. On vegetable leaves 15 percent. On root vegetables was 25 percent and raw vegetable was 100 percent. The basis of food safety in accordance, such as: coverup, 84 percent cupboard
  table's tall as require 92 percent, especially 100 percent of the facility used plastic bags and box to packagefood, do not use newspaper to wrap food.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH