Nghiên cứu ảnh hưởng của các loại hom trong nhân giống cây cẩm nhuộm màu thực phẩm tại thái nguyên

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huy Hoàng Hà, Bích Thảo Hoàng, Thị Đẹp Luân, Thị Xuyến Lưu, Viết Hưng Nguyễn, Thị ánh Tuyết Trương, Thị Hải Anh Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633.95 Field and plantation crops

Thông tin xuất bản: Khoa học và Công nghệ, 2013

Mô tả vật lý: 143-148

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 636342

In spring 2013, the author conducted experiments on studying the effects of different types of cuttings in the propagation of natural food colour plants. The results showed that colour plants had strong capabilities in regeneration, were able to be propagated from different types of cuttings with high survival rate (from 77.3 to 97.3 percent), yields of cuttings had no difference (plants producing red dye gained from 8.18 to 10.15 tons/ha, plants producing purple dye obtained from 6.27 to 6.93 tons/ha). In which, plants producing red dye had stronger capabilities in regeneration than ones producing purple dye, the germination of different plant cuttings was more than 90 percent, strong growth shoots capabilities, branching level 1 was more and higher productivity than plants producing purple dye.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH