Nghiên cứu đề xuất công nghệ chiết tách dầu bơ bằng phương pháp ly tâm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thiện Ngôn Đặng, Thất Tín Tôn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 665.3 Vegetable fats and oils

Thông tin xuất bản: Cơ khí Việt Nam, 2013

Mô tả vật lý: 45-49

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 636659

Avocado oil has high nutrients and many health benefits due to the high value of vitamin A,D,C,E., as well as minerals such as magnesium, potassium, phosphorus, sulfur, chlorine. Using this oil can beneficial immune-boosting and beneficial in lowering the blood pressure, as it contains high value of monounsaturated fats. In Vietnam the manufacturing avocado oil has succeeded in the laboratory scale by using the pressure method. This article presents the results of experimental extraction of oil from avocado by using centrifugal method for small and medium enterprises.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH