Nghiên cứu một số đặc điểm ngộ độc thực phẩm tại huyện mường tè tỉnh lai châu năm 2009-2010

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Nhung Ninh, Chí Dương Phạm

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614.3 Incidence of injuries and wounds

Thông tin xuất bản: Y học thực hành, 2012

Mô tả vật lý: 52-54

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 636955

 The result of cross-sectional study about specials of food poisoning at Muong Te distric in 2009 and 2010. Result: In two years 2009-2010 at Muong Te the numbers of food poisoning fatal cases was 27 cases, in the total 36 cases had food poisoning. Among the people with food poisoning 55.6 percent was male
  44.4 percent was female
  50 percent was fanner. The main age group get food poisoning focused mainly in two groups: age group 2029 was 29.4 and 26.3
  age group 01-14 (in 2009: 2/17 cases accounted for 17.6 percent
  2010: 3/19 cases accounted for 10.5 percent.) in 2010 the highest age group get food poisoning was from 30-39 accounted for 31.5 percent cases of food
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH