Nghiên cứu nâng cao hoạt tính sinh học của isoflavon trong đậu tương bằng phương pháp nẩy mầm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Công Khẩn Nguyễn, Mạnh Thắng Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 631.52 Production of propagational organisms and new varieties

Thông tin xuất bản: Tạp chí Y học Thực hành, 2012

Mô tả vật lý: 58-61

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 636987

Since its discovery in 1940, Isoflavon in soya bean has been received special concern from researchers and producers because of its beneficial effects on human health. The main phytoestrogen in nature are Isoflavon, Coumestan and Lignin in which Isoflavon is the most concerned compound. This research aims at experimenting appropriate chemical and physical conditions, based on which to suggest the conditions of producing foods that are rich of isoflavon.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH