Nghiên cứu sự biến đổi hàm lượng vitamin c, polyphenol và hoạt tính kháng oxi hóa của quả ổi trong quá trình chín

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thu Thủy Lê, Hương Thủy Nguyễn, Thị Huyền Trang Nguyễn, Văn Lâm Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 634.7 Berries and herbaceous tropical and subtropical fruits

Thông tin xuất bản: Khoa học và Phát triển, 2012

Mô tả vật lý: 805-811

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 637085

Changes in chemical composition (vitamin C, polyphenol) and antioxidant activity of guava fruits collected in Dong Du, Gia Lam, Hano at different maturity stages were examined. The maturity stages were 'mature green, color turning, ripe and overripe. The results showed that vitamin C content sharply increased during ripening and reached the maximum value at ripe stage. Both polyphenol content and antioxidant activity decreased during ripening. Changes in polyphenol content was significantly correlated with changes in antioxidant activity.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH