Nghiên cứu ứng dụng chế phẩm vi sinh để xử lý nước thải từ cơ sở chế biến tương chao và nước chấm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chí Sỹ Phùng

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 628.3 Sewage treatment and disposal

Thông tin xuất bản: Hoạt động khoa học, 2012

Mô tả vật lý: 84-87

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 637322

 The paper presents the results of research on treatment of waste water discharged from a soya cheese and sauce production enterprise, containing high concentrations of salts and organic matters, including 3 experiments: Selection of appropriated microbiological agent
  research on ability of selecting microbiological agent in anaerobic digestion of organic matters
  research on ability of selecting microbiological agent in aerobic digestion of organic matters. The results in the laboratory show that the removal efficiency of organic matter is rather high when using 8500HV, 8120HV microbiological agents. The results are realized in Tan Hiep Huong Soya Cheese and Sauce Production Enterprise.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH