Những biến đổi về hô hấp và các chỉ tiêu chất lượng trong quá trình sinh trưởng và chín của quả lê châu á

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633.34 *Soybeans

Thông tin xuất bản: Khoa học và Phát triển, 2011

Mô tả vật lý: 163-174

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 637860

The author has performed a comparative study of fruit quality, respiration rate and coloration during maturation and ripening of six Asian pear cultivars: 'Hanareum' and 'Wonwhang' (early-season cultivars), 'Chojuuro', 'Whasan', 'Manpungbae', and 'Niitaka' (mid-season cultivars). There were many physiological, physical and biochemical changes during fruit maturation and ripening process such as an increase of fruit weight. size, TSS, and total sugar, and decrease of skin chlorophyll, acidity, and starch in Asian pear fruits. The respiration rate during ripening of Asian pears was low and only increased by as much as 2 mL/kg/hr regardless of cultivar. Although the level of ethylene and CO2 production was low which represent typical non-climacteric respiratory pattern in some cultivars, Asian pears normally showed the contlnuouse decrease in flesh firmness during ripening in all cultivars.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH