Tác động của việc sử dụng 3 dòng đực giống duroc có tỷ lệ mỡ giắt và khối lượng giết thịt khác nhau đến tỷ lệ mỡ giắt trong thăn thịt lớn lai thương phẩm giống ngoại

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Văn Kính Lã, Phạm Đại Lê, Thanh Hải Lê, Hữu Tỉnh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 636.4 Swine

Thông tin xuất bản: Khoa học kỹ thuật Chăn nuôi, 2015

Mô tả vật lý: 45329

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 639827

The experiment studied intramuscular fat improved by hybridization solution on 120 commercial crossbred pigs created from 2 different Duroc lines: normal Du line and Du intramuscular fat improved line with FI(Landrace x Yorkshire) sows at the Binh Thang Animal Research and Development Center and Dong Nai province. The results show the intramuscular fat content in the loin of pork from intramuscular fat improved Duroc line higher than that from normal Duroc line at all times usually 75 kg, 100kg and 125kg are 2.73 percent, 2.92 percent and 3.06 percent compared with 2.43 percent, 2.66 percent and 2.78 percent, respectively. At the same time, through this experiment, pigs from the period 100 to 125kg in both groups of commercial hybrid have intramuscular fat increased slightly from 0.12 percent to 0.14 percent, but the estimated percentage of lean meat in the carcass decreased from 1.0 to 1.3 percent.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH