Thực trạng kiến thức và thực hành về vệ sinh an toàn thực phẩm của cán bộ quản lý tại huyện thiệu hóa - thanh hóa

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Duy Trường Phạm, Thị Hương Trịnh

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 363.1926 Public safety programs

Thông tin xuất bản: Y học dự phòng, 2013

Mô tả vật lý: 26-31

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 640838

Objective: To assess the state of knowledge of food hygiene and safety district manager in Thieu Hoa - Thanh Hoa, 2010. Methods: Cross-sectional study design described with a purposeful sample of commune managers. Results: showed that 100 percent of the idea of managers that food hygiene and safety management is really necessary, improvement solutions hygiene and safety including strengthening of local staff management account for 35.0 percent, to raise awareness of consumers educational media used by 31.7 percent, to strengthen the training of knowledge of food hygiene and safety for contact with food accounting for 20.0 percent. Practices involved in the management of food hygiene and safety of local managers: 35.0 percent of the managers involved in scheduled and inspections, 28.3 percent involved only periodically inspection and 36,7 percent involved in scheduled inspection. Research data is a base for interventions plan effecttive1y.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH