Whole genome sequencing and analysis of benzo(a)pyrene-degrading bacteria

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Zhixian Duo, Aofei Jin, Yanan Qin, Lirong Tan, Dilbar Tursun, Zhuonan Yang, Rui Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 579.38 *Anoxygenic phototrophic bacteria

Thông tin xuất bản: Canada : Genome , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 642107

Benzo(a)pyrene produced by food during high-temperature process enters the body through ingestion, which causes food safety issues to the human body. To alleviate the harm of foodborne benzo(a)pyrene to human health, a strain that can degrade benzo(a)pyrene was screened from Kefir, a traditional fermented product in Xinjiang.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH