Effects of nicotinamide riboside on stressed/fatigued barrow carcass characteristics and loin chop color stability.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daniela A Alambarrio, Olivia G Ellis, John M Gonzalez, Morgan E Gravely, Hanna M Hennesy, Alexander M Stelzleni, Xiaoxing Xu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 671.520422 Joining and cutting of metals

Thông tin xuất bản: England : Meat science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 642904

The objective of this study was to determine the effects of nicotinamide riboside (NR) supplementation on the color and color stability of fresh pork chops from barrows subjected to extreme stress/fatigue. One hundred barrows were supplemented 0, 15, 30, or 45 mg•hd
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH