The effect of magnetic field-induced orientation of fillers on the performance of starch composite films.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ying Chen, Qingfei Duan, Weiqi Kan, Linghan Meng, Yuping Nie, Yan Xu, Long Yu, Liang Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 643757

The novel starch-based film with superior gas barrier properties was developed for food packaging applications. Magnetic montmorillonite (MMT) was successfully prepared and achieved an oriented arrangement within the starch composite matrix, creating a highly oriented structure. The addition of MMT led to higher molecular chain entanglement in the starch composite system during the hot process, resulting in increased viscosity. After magnetization (Fe
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH