Nghiên cứu sản xuất thử nghiệm nước giải khát từ bột sắn dây

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Duy Đô Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 45517

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 654929

 To build manufacturing process technologies beverage from cassava flour should choose materials, identify technical parameters of appropriate technology. The authors came up with the idea to create beverage products with a gelatinized cassava suspended in sugar. Through a lot of testing, Dr. Vu Duy Do the same group of student of food technology Nha Trang University has identified the stages of the production process with the main technical parameters: provide gelatinized tapioca (collagen) at 65oC to 70oC, 20 percent powder ratio
  Glue Kudzu is in the air freezing temperatures average -20oC for 4 hours
  After freezing, glue cassava chopped 2 - 3 mm, the box with the 20 percent rate, the aqueous sugar glucose levels by 10 percent... The product is pasteurized at 100oC for 60 minutes
  After pasteurization, the product is cooled, make Store at room temperature condition in 3 months and periodically evaluate the quality. Results of sample product quality standards are set.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH