Thành phần hóa học và khả năng chống oxy hóa của protein aremia thủy phân

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nguyễn Duy Bảo Huỳnh, Hồng Ngân Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 612.015 Biochemistry

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 32-36

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 654933

The present study was aimed to investigate the chemical composition of Artemia and antioxidant activity of Artemia Protein Hydrolysates (APH). The results showed that the Artemia biomass contains approximately 8.13 percent protein, 3.77 percent lipid and 85.92 percent water. APH had the highest DPPH scavenging activity after 5h autolysis and total reducing power after 4h autolysis at 50oC.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH