Nghiên cứu ứng dụng enzyme flavourzyme thủy phân cá trích (sardinella gibbosa)

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Thanh Thủy Đỗ, Thị Vân Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 73-78

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 654940

The hydrolysis of herring for production of protein hydrolysate was studied. The hydrolysis process was carried out using Flavourzyme enzyme at natural pH with a water/material ratio of 1:1. The results show that the appropriate hydrolysis conditions were: temperature 55oC, the ratio of enzyme-substrate 38.96 LAPU/g protein, hydrolysis time is 6 hours. The hydrolysis degree, the nitrogen recovery and total evaporation bases nitrogen obtained in the hydrolysis protein solution are respectively 50.58 percent, 63.38 percent and 0.92 g/l. The resulting product contains 11.79 g/l amino acid nitrogen, have the potential applications in many fields.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH