Hàm lượng cadimi trong các loài động vật thân mềm và giáp xác ở nha trang

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thuần Anh Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 579.5 Fungi Eumycophyta (True fungi)

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 45359

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655043

The aim of this study was to provide useful information for exposure evaluation and risk (assessment of Nha Trang consumers to cadmium contaminants due to molluscous and crustaceous consumption. Cadmium contamination levels have been investigated by Inductively Coupled Plasma- Mass Spectrometry (ICP-MS) from May 2008 to January 2009 in some molluscs and crustaceans popularly consumed. This study shows that cadmium concentrations in molluscs and crustaceans in local markets in Nha Trang are range from 0.012 to 0.073 mg/kg and within the maximum limit of regulatory of Vietnam (46/2007/QD-BYT) and European community (1881/2006/EC).
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH