Khảo sát tính chất của enzyme termamyl 120l trên cơ chất carrageenan từ rong sụn kappaphycus alvarezii (doty) doty

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huy Chích Bùi, Văn Ninh Đỗ, Ngọc Bội Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 579.3 *Prokaryotes

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 16-20

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655045

 Surveying properties of enzyme Termamyl 120L on carrageenan substrate from seaweed Kappaphycus alvarezii (Doty) based on determining the activity of the enzyme Termamyl 120L by DNS method shows that enzyme Termamyl 120L operates optimally in the conditions: to=85oC, pH=6.5
  Enzyme Termamyl 120L 0.5 percent
  Carrageenan 1 percent. In addition, the result of the research shows that isoelectric point of the enzyme Termamyl 120L is pI = 3.2. After 180 minutes of activity at 65oC, 75oC, 85oC, 95oC, it reduces by 91.88, 79.8,46 percent. Ca2+, Mg2+ ions increases the activity while Cu2+, Ag+, Hg2+, Cd2+, Na+ ions reduces the activity of the enzyme.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH