Những ứng dụng của enzyme từ động vật thủy sản trong công nghệ thực phẩm

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lệ Hà Nguyễn

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664.1 Sugars, syrups, their derived products

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 216-223

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655068

The article reviews research results relating to applications of enzymes from fish and invertebrates in food technology, the optimal conditions for processing, advantages and disadvantages of enzymatic method and final product as compared to traditional one. Some enzymes originated from fish and invertebrates showed potential possibilities and offered a wide range of applications, while others required further investigation before coming to successful solutions in food technology.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH