Thực trạng ngộ độc thực phẩm do độc tố tetrodotoxin ở khánh hòa

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thị Đan Phượng Phạm, Thị Thanh Hiền Phan

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 614.5 Incidence of and public measures to prevent specific diseases and kinds of diseases

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 227-232

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655071

In recent years, food poisoning caused by the tetrodotoxin in Khanh Hoa has reduced. However the exploiting, fishing and processing aquatic products containing tetrodotoxin still occur, they are not managed and controlled closely. The high products containing tetrodotoxin (especially the puffer fish) are fished by raw materials annually, spontaneous processing methods and blend products on the market. Therefore, the risk of tetrodotoxin poisoning is due to Khanh Hoa people as well as all Vietnamese are high. Some overcome measures to minimize the above problems were also mentioned in this paper.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH