Thu nhận polyphenol từ cây ngô

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Minh Lý Bùi, Xuân Cường Đặng, Tuấn Anh Lê, Ngọc Bội Vũ

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 633.1 Cereals

Thông tin xuất bản: Khoa học Công nghệ Thủy sản, 2014

Mô tả vật lý: 16-21

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655073

Polyphenol with activities (total antioxidant, reducing power and free radical scavenging DPPH) of maize were focused on research. Husk, roots of maize and corn silk were used as the sources of polyphenol with antioxidant activities. The research showed that, polyphenol content with antioxidant activities in maize husk are the highest. Polyphenol with antioxidant activities from husk of maize were efficiently extracted using water with solvent-to-material ratio of 60/1 (v/w) during 32 hours at 60oC. This polyphenol extract could be absolutely used into the functional drink.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH