Thực trạng điều kiện an toàn thực phẩm tại các cơ sở sản xuất đậu phụ thuộc thành phố thái bình năm 2014

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Bích Thủy Đặng, Thị Thảo Lê, Thị Thu Hà Trần

Ngôn ngữ: vie

Ký hiệu phân loại: 664.1 Sugars, syrups, their derived products

Thông tin xuất bản: Y học cộng đồng, 2015

Mô tả vật lý: 14-18

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 655134

The study aims at describing current status of food safety at production bases in Thai Binh city, Thai Binh province. The descriptive cross-sectional study with analysis performed from February 2014 to May 2014 and researched on 31 production bases. The results showed that 32.6 percent of production bases have had the certificate of fully condition of food status, whereas 83.9 percent of production bases have been built far away polluted area. 100 percent of the production bases have used tap water. The production bases meeting the demand of equipments and processing tools reached 54.8 percent.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH