Comparative analysis of phytochemicals and antioxidant activities in seeds and sprouts of different varieties of radish (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Caihui Guo, Yi Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 025.523 Cooperative information services

Thông tin xuất bản: Switzerland : Frontiers in plant science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 673803

Many bioactive components in plants are beneficial to health, and their contents in seeds and sprouts are much higher than those in mature parts. This study intended to uncover alterations in nutritional compositions of radish seeds following germination. It also aimed to evaluate the health-promoting potential of both radish (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH