Food Chain and Food Policies: Causes and Solutions for the Obesity Pandemic.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Eric J Brandt, Nina E Hill, Nishtha Sareen, Krishnaswami Vijayaraghavan, Shivani Watson

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 577.16 Food chains

Thông tin xuất bản: United States : Methodist DeBakey cardiovascular journal , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 673845

This article highlights the prevalence, epidemiology, and pathophysiology of obesity in the United States, including its increasing link to cardiovascular disease (CVD). We discuss food policies-ranging from societal to regional, state, and federal levels-and their healthcare impact. While multiple examples show some success in reducing the global obesity pandemic via the food chain, much research is still needed to demonstrate the robust impact of these multi-prong interventions and their ability to decrease the CVD burden.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH