Nutrient Sensing by Lingual G-Protein-Coupled Taste Receptors.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Debarghya Dutta Banik, Kathryn F Medler

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 785.13 *Trios

Thông tin xuất bản: United States : Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 676588

The isolation of taste receptor cells allows for the physiological characterization of their responses to the chemical stimuli in potential food items. This provides a mechanism to evaluate the different signaling pathways used by these cells to convert external chemical signals into output signals that are sent to the brain for processing. To preserve their physiological response profiles, these cells are freshly isolated for analysis. Here, we describe the procedure for isolating individual taste receptor cells from mouse taste buds and loading them with fluorescent dyes to perform live cell imaging.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH