Microalgae-derived astaxanthin: bioactivities, biotechnological approaches and industrial technologies for its production.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Peter Chi Keung Cheung, Jim Junhui Huang, Shaoling Lin, Qun Xie, Wenwen Xu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Critical reviews in food science and nutrition , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 676712

Microalgae are rich sources of astaxanthin well recognized for their potent bioactivities such as antioxidant, anti-cancer, and anti-inflammatory activities. Recent interests focused on the bioactivities of microalgae-derived astaxanthin on treating or preventing cancers mediated by their antioxidant and anti-inflammatory properties. This is due to the special structural configuration of microalgae-derived astaxanthin in terms of unsaturation (conjugated double bonds), stereochemical isomerism (3
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH