Optimizing Edible Sorghum Bowls: Effects of Roasting and Edible Flower Powder Enhancement on Technological, Nutritional, Antioxidant, and Functional Properties.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Devatha Manivel, Raajeswari Paramasivam, Swarup Roy

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 355.6213 Military administration

Thông tin xuất bản: United States : International journal of food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 678778

The widespread reliance on single-use plastics (SUPs) has fostered a global throwaway culture, especially in the food packaging industry, where convenience and low cost have driven their adoption, posing serious environmental threats, particularly to marine ecosystems and biodiversity. Edible and ecofriendly packaging made from millet, specifically sorghum (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH