Influence of Sorbitol and Glycerol on Physical and Tensile Properties of Biodegradable-Edible Film From Snakehead Gelatin and

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Asjun Asjun, Asnani Asnani, Wa Embe, Nurul Huda, Irwan Irwan, Muhammad Nurdin, Rosmawati Rosmawati, Sri Fatmah Sari, Akrajas Ali Umar, Dwiprayogo Wibowo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 809.008 History and description with respect to kinds of persons

Thông tin xuất bản: United States : International journal of food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 678926

Two plasticizers with distinct properties are carefully studied in this research for their suitability in creating biocomposite edible film products. The study uncovers films' physical, tensile, and biodegradability attributes, using snakehead gelatin and ĸ-carrageenan in different concentrations, with sorbitol or glycerol as plasticizers. The biomaterials of the edible film consist of snakehead gelatin (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH