Taste-Guided Isolation of Bitter Compounds from the Mushroom

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Norbert Arnold, Maik Behrens, Antonella Di Pizio, Luisa Koppelmann, Tatjana Lang, Lea M Schmitz, Alexandra Steuer

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 599.539 *Phocoenidae (Porpoises)

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 679888

Bitter taste perception cautions humans against the ingestion of potentially toxic compounds. However, current knowledge about natural bitter substances and their activation of human bitter taste receptors (TAS2Rs) is biased toward substances from flowering plants, whereas other sources are underrepresented. Although numerous mushrooms taste bitter, the corresponding substances and receptors are unexplored. Three previously undescribed triterpene glucosides, named oligoporins D-F, together with the known oligoporins A and B, were isolated from
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH