Fortification of cricket and silkworm pupae powders to improve nutritional quality and digestibility of rice noodles.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hua Li, Rui-Xin Liu, Yu Liu, Chuenjit Prakitchaiwattana, Nidthaya Seephua, Sirithon Siriamornpun, Ju-Sheng Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 809.008 History and description with respect to kinds of persons

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 683242

To improve the nutritional value and biofunctionalities of traditional rice noodles, this study focused on the effects of incorporating cricket powder (CP) and silkworm pupae powder (SP) on the protein content and digestibility, starch digestibility, and antioxidant potential, as well as the sensory and cooking qualities of rice noodles. Compared to the control (4.96 % and 63.25 %), CP and SP significantly increased the protein content (12.06 %-25.85 %) and in vitro digestibility (71.61 %-90.58 %) (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH