NO modulation of AMP-activated protein kinase: A key player in regulating beef tenderness during post-mortem maturation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Cheng Chen, Ling Han, Aixia Li, Qiao Li, Guoyuan Ma, Jibing Ma, Zhuo Wang, Qunli Yu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 553.79 Groundwater (Subsurface water)

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 683245

This study investigated the role of NO in regulating AMPK activity and beef tenderness during post-mortem maturation of bovine gluteus quadriceps. The study included treatments with L-NAME (NOS inhibitor), ODQ (sGC inhibitor), Compound C (AMPK inhibitor), and a saline control. Results showed a decline in NOS activity, NO, and cGMP levels over time (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH