Integrative analysis of genome-wide association studies of polyphenols in apple fruits identifies the MdDof2.4

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mengjie Cheng, Yilin Cui, Tianle Fan, Cai Gao, Qingmei Guan, Lei Li, Zhongxing Li, Zeyuan Liu, Fengwang Ma, Chundong Niu, Qian Qian, Peizhi Yang, Xiangqiang Zhan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 785.13 *Trios

Thông tin xuất bản: England : Horticulture research , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 683831

Polyphenols represent a significant class of nutrients in apples, contributing to human health and well-being. Among these, procyanidins stand out as the most prevalent polyphenolic compounds in apple fruits. These compounds are abundant in wild apples and generally low in modern apple cultivars. Therefore, it is crucial to identify and recover genetically lost genes that regulate polyphenol accumulation in order to improve the apple quality. To achieve this, we conducted a genome-wide association study (GWAS) on 15 traits related to polyphenol content, utilizing 134
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH