Perceptual interactions of key aroma compounds in Fu brick tea: Odor threshold, sensory, and E-nose analysis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wenjie Fu, Tengfei Hu, Jian'an Huang, Qin Li, Zhonghua Liu, Xingchang Ou, Chao Wang, He Xie, Xuexue Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : Current research in food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 683963

While extensive research has focused on the flavor of Fu brick tea (FBT), the perceptual interactions among its aromatic components remain unclear. To address this, twenty representative aroma compounds were selected from FBT to determine their thresholds and evaluate their interactions by analyzing threshold changes before and after mixing. The results revealed discrepancies between the determined thresholds and literature values, particularly for
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH