Characterization of Myrosinase-Mediated Glucosinolate Degradation Pathways in

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: María José Benito, Yuheng Cheng, Chunmin Jiang, Dajing Li, Xili Liang, Caoyuan Niu, Yuanfeng Wu, Yao Zhang, Ligen Zou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 684194

Cruciferous vegetables are rich in glucosinolates that can be hydrolyzed by myrosinase into isothiocyanates (ITCs) with significant anticancer properties. In the absence of bacterial myrosinase, glucosinolates are excreted from the body in their inactive forms. However, the mechanisms underlying the bacterial breakdown of glucosinolates are not well understood. Here, we investigated the mechanism and enzymes involved in glucosinolate breakdown by the probiotic microorganism
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH