Investigating the hypoglycaemic potential of processed apple and acarbose combination

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Marilisa Alongi, Monica Anese, Barbara Frossi, Umberto Lanza, Maria Cristina Nicoli, Carlo Pucillo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 515.96 Potential theory

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 690841

This study investigated the interaction between apple juice (AJ) and acarbose (A) in modulating glycaemic responses, with the aim of validating
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH